*** Corona maatregelen ***

Om drukte op ons kantoor te vermijden, vragen wij om ons eerst even te contacteren via telefoon of mail.

Plaatsbezoeken in immobiliën gebeuren volgens volgende regels.

Onze specialisatie is aankoopbegeleiding

De vastgoedmarkt wordt alsmaar complexer. Plant u een woning, appartement, stuk grond of commercieel pand te kopen? Wij begeleiden u graag tijdens het volledige aankoopproces.

Als expert in de vastgoedmarkt weten wij als geen ander waar u op moet letten bij de aankoop van een woning. Wij wijzen u op mogelijke kansen en valkuilen. Verder helpen wij u ook bij het correct afhandelen van de administratieve en juridische rompslomp. Wij adviseren u graag bij de aankoop van uw droomwoning. Geen onaangename verrassingen, wel langdurig succes.

Samenwerking met Hypotheek.winkel

Uw droomwoning gevonden? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af waar u de voordeligste hypotheeklening vindt? In samenwerking met Hypotheek.winkel bieden wij u de mogelijkheid uw hypothecaire lening te vergelijken bij 25 banken. Wij helpen u, op basis van uw persoonlijke situatie, de interessantste kredietformule te vinden. Zonder dat dit een tijdrovende onderneming hoeft te zijn.

Meer over hypothecaire leningen

In geval van schade aan uw woning

U hebt uw droomwoning gekocht? Dan rest er nog één ding: uw woning voor alle mogelijke risico’s verzekeren. Wij zorgen dat er geen gaten in uw dekking zijn en u beschermd bent tegen schade. Aan ons om u van een uitgebalanceerd verzekeringspakket te voorzien dat is afgestemd op uw levensfase en levensstijl.

Meer over verzekeringen

Maak kennis met ons team.

Kunnen wij u helpen? Een afspraak maken kan hier.